חמאה מתובלת בטעמיםמתכון לחיסכון של שי-לי ליפא: חמאת תפוז וצ'ילי וחמאת שום ועשבי תיבול, שמכינים בצ'יק ושכיף למרוח על לחמניות חמות או על טוסט פריך
שי-לי ליפא
| מתכון לחיסכון
| פורסם 29/05/17 12:02
|
המצרכים :לחמאת צ'ילי-תפוז
לחמאת עשבי תיבול ושום
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל המצרכים לחמאה שרוצים להכין. 2 מניחים נייר אפייה על יריעת רדיד אלומיניום. מורחים את תערובת החמאה על נייר האפייה, עוטפים ומגלגלים למעין נקניק. 3 מעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות. * ניתן לשמור את החמאה במקרר כשבוע.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|