1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים חמאה בסיר רחב ושטוח (כזה שיכול להיכנס לתנור) על להבה בינונית. מוסיפים בצל, שום ותימין, ומאדים כ-5 דקות תוך בחישה מדי פעם עד שהבצל והשום רכים.
3 מוסיפים בטטה ומקפיצים כ-3 דקות תוך בחישה מדי פעם, עד שהבטטה מתחילה להתרכך.
4 מוסיפים אורז, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה עד שהאורז חם ומצופה בחמאה. מוסיפים יין לבן ומבשלים כדקה תוך כדי בחישה עד שהיין מצטמצם.
5 מוסיפים לאורז את הפטריות המיובשות ומי ההשריה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור.
6 אופים כ-25 דקות עד שהאורז הופך לאל דנטה (בתחתית הסיר יישארו מעט נוזלים וזה בסדר, הם ייספגו באורז תוך כדי ערבוב). מוסיפים חמאה ופתיתי פרמזן ומערבבים. משהים לדקה כדי שהטעמים יתמזגו והנוזלים ייספגו.
7 מפזרים עירית ומגישים.