1 מחממים תנור ל-120 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
2 מחממים סיר גדול ורחב (עדיף עם מכסה זכוכית) על להבה בינונית. מוסיפים שמן קנולה וגרעיני תירס ומכסים.
3 מנערים את הסיר מדי פעם. הפופקורן מוכן כשקולות הפצפוץ דועכים. מכבים את הלהבה, מעבירים לקערה גדולה ומצננים היטב.
4 מחממים בסיר קטן את השוקולד, החמאה, הדבש והמלח תוך כדי בחישה, עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
5 יוצקים את תערובת השוקולד על הפופקורן ומערבבים היטב.
6 מפזרים את הפופקורן בתבנית ואופים בתנור החם כ-25 דקות, כדי לייבש את הפופקורן ולהחזיר לו את הפריכות. מצננים היטב.
* שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר עד שבוע.