1 מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
2 מוסיפים את הבשר והעוף ומטגנים עד שהם משחימים מעט.
3 מוסיפים רבע מכמות הגזר ומבשלים 15 דקות תוך כדי ערבוב.
4 מוסיפים 6 כוסות מים וכף מלח גס ומביאים לרתיחה ללא מכסה.
5 מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
6 מוציאים את העוף מהסיר וממשיכים לבשל כחצי שעה. מדי פעם מקפים את הקצף שצף.
7 מרוקנים לגמרי את הסיר מתכולתו וממלאים את תחתיתו במעט גזר.
8 מניחים את הבשר במרכז הסיר, את העוף מסביב לו ושכבת גזר דקה מעל הכל.
9 מכסים במים עד גובה הגזר, מוסיפים 4 כפות סוכר ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
10 בינתיים משרים אורז עם מים ומלח בקערה ל-10 דקות. שוטפים ומסננים.
11 מוסיפים את האורז לסיר, מוסיפים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים נספגים.
12 מנמיכים את האש, עורמים את האורז בצורת הר ובעזרת כף עושים חור בחלק העליון, דומה להר געש.
13 מכסים היטב במגבת ומכסה ומבשלים 20 דקות.
14 מסירים את המכסה, מערבבים את שכבת האורז בלבד ושוב עושים חור באמצע.
15 מבשלים עוד 20 דקות עם מכסה, ומגישים.