1 מניחים את נתח הבשר על קרש חיתוך ודוקרים אותו בסכין חדה כמה פעמים. מכניסים שן שום בכל פתח.
2 מחממים מעט שמן זית בסיר על אש גבוהה. ברגע שהשמן מתחיל להעלות עשן מכניסים את הנתח וצולים מכל הכיוונים להשחמה קלה.
3 מוסיפים את שאר הירקות ומאדים כמה דקות יחד עם הבשר.
4 מוסיפים יין אדום וחומץ בן יין, מבשלים ומנערים את הסיר מעט עד לאידוי האלכוהול.
5 מכסים את הבשר במים רותחים עד לגובה סנטימטר מעל הבשר ומוסיפים את שאר המרכיבים.
6 מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש. מבשלים במשך שלוש עד שלוש וחצי שעות עד שהבשר רך. במהלך הבישול מסובבים את הנתח פעמיים לקבלת בישול אחיד.
7 מוציאים את הנתח לתבנית ומפרקים את הבשר בעזרת שני מזלגות, עד לקבלת בשר מפורק בצורת שערות.
8 מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל החתוך לרצועות עד להשחמה.
9 מורחים בלחמנייה את הרוטב שאוהבים, מסדרים ערימה מהבשר המפורק ומוסיפים מעט בצל מטוגן.