1 מכינים את בלילת העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מערבלים במעבד מזון עם וו גיטרה את הסוכר, החמאה והביצים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הוניל, החלב ופירות היער ומקפלים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית עגולה או רינג ואופים כחצי שעה. יוצרים ככה 4 עוגות.
3 מכינים את קרם השמנת והפטל: מקציפים את השמנת, הפטל, אבקת הסוכר והפודינג לקצפת יציבה.
4 מכינים את הציפוי: מקציפים את הגלידן, החלב, אבקת הסוכר, הפודינג וצבע המאכל לקרם יציב ונוקשה.
5 מכינים את הגנאש: ממיסים את השוקולד המריר והשמנת המתוקה לתערובת אחידה.
6 מכינים את קישוט המרנג: מקציפים את החלבונים, הסוכר ומחית הפטל למרנג יציב. מזלפים לצורת קישוט ואופים ב-110 מעלות כשעתיים.
7 מכינים את קישוטי הקייק פופס: מערבבים בקערה את כל מצרכי הקיי פופס, מעבירים לתבנית ואופים ב-170 מעלות עד שהבצק זהוב ויציב.
8 ממיסים את השוקולד המריר, שוקולד החלב והשמנת המתוקה ומערבבים לתערובת אחידה. מפוררים את עוגת הקייק פופס ומערבבים עם תערובת השוקולד. יוצרים בעזרת ידיים רטובות עיגולים מהתערובת.
9 מביאים את חמאת הקקאו לרתיחה, שופכים על השוקולד לציפוי ומערבבים לתערובת אחידה. טובלים בתערובת את עיגולי השוקולד.
10 מרכיבים את העוגה: על צלחת או קרטון מניחים עוגה אחת, מורחים עליה שליש מהקרם וממשיכים עם שאר העוגות. מצפים את כל העוגה בציפוי ומיישרים. שופכים מעל את הגנאש ונותנים לו לנזול לצדדים. מקשטים בפירות יער ובכדורי הקייק פופס.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.