1 קרמל אגסים: מכינים מהסוכר קרמל, זורקים פנימה חצאי אגסים, על כל אגס שמים חתיכת חמאה ומבשלים עד לריכוך.
2 קרם גבינה: מקציפים את כל המרכיבים, בהתחלה במהירות נמוכה (לערבוב) ואז בגבוהה, עד לקבלת מרקם יציב. מזלפים לתבנית סיליקון ומעבירים למקפיא ל-4 שעות.
3 ביסקוויט שקדים: מערבבים את החמאה, המלח, אבקת הסוכר, הווניל, החלב והשקדים במיקסר עם וו גיטרה לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שאחיד. מרדדים, קורצים עיגולים בקוטר קטן מקוטר הכוס ואופים 12 דקות ב-165 מעלות או עד שמשחים.
4 אצטרובל שקדים ושוקולד: ממיסים את כל המרכיבים ומקררים להתייצבות. יוצרים כדורים ומקשטים אותם בשקדים פרוסים קלויים.
5 רוטב טופי: מכינים קרמל ויוצקים לתוכו את השמנת הרותחת. מצננים מעט ומוסיפים את החמאה.
6 קרמבל קקאו וכוסברה: מעבדים את כל החומרים לפירורים ואופים ב-170 מעלות 12-15 דקות.
7 מרכיבים את הקינוח: בתחתית הכוס מניחים ביסקוויט שקדים, עליו שופכים עם כף מעט קרם טופי. על הקרם מניחים את הקרם גבינה הקפוא ועליו עוד קצת טופי. בשני צדדים של הכוס מסדרים שני חצאי אגסים צמוד לדפנות. מניחים אצטרובל על קרם הגבינה, ומעל הכל מפזרים קראמבל קקאו וכוסברה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.