1 חותכים את התאנים לקוביות קטנות וקוצצים את האגוזים גס. מעבירים אותם יחד עם הסוכר, השומשום המים והברנדי ולסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות. מורידים מהאש ומשאירים בצד עד שיתקרר.
2 מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, המים, המלח והשמן ולשים כמה דקות לקבלת בצק אחיד וחלק.
3 מרדדים את הבצק לעלה דק כמה שאפשר וקורצים ממנו עגולים קטנים באמצעות כוס זכוכית קטנה או חותכן עוגיות.
4 מניחים במרכז כל עיגול בצק כפית מהמילוי, סוגרים לצורת חצי עיגול, מהדקים את הקצוות ומקבלים סביב האצבע לצורה שדומה לטורטליני (אפשר גם להשאיר חצי עיגול אם לא מצליחים).
5 מביאים לרתיחה מעט מים בווק גדול, מסדרים את הכיסונים בסלסילת אידוי ומאדים אותם מעל הווק כ-10-15 דקות, עד שהבצק מוכן.
6 בינתיים מכינים את הסירופ: מחממים בסיר קטן את החלב לרתיחה ומוסיפים הקורנפלור והסוכר. טורפים היטב עד שהרוטב מסמיך מעט ומורידים מהאש.
7 מגישים את המנה: בקעריות קטנות שמים את הכיסונים ושופכים מעליהם את הסירופ.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.