1 בקערת מערבל חשמלי עם וו לישה לשים את הקמח, השמרים והסוכר.
2 מוסיפים את הביצה ושמן הזית תוך כדי לישה, ומערבלים עד להטמעה.
3 מוסיפים מים בזרם דק תוך הלישה עד לקבלת בצק, מוסיפים מלח, וממשיכים ללוש כשמונה דקות נוספות עד לקבלת בצק חלק ואלסטי.
4 מעבירים את הבצק לקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים במשך 45 דקות עד שעה.
5 לאחר ההתפחה מרדדים את הבצק לעלה בצק גדול בעובי של כסנטימטר, ובעזרת סכין חדה, או גלגלת פיצה, חותכים מהבצק רצועות באורך של 1-2 ס"מ, וקולעים בצורת שתי וערב על גבי קערה הפוכה, חסינת חום ומשומנת היטב.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים את רשת הבצק בביצה טרופה, מצמידים שקדים פרוסים לשולי הסלסלה, ומניחים בצד לכרבע שעה.
7 אופים את הסלסלה במשך כ-45 דקות עד לקבלת גוון זהוב-שחום. לאחר צינון קל, מחלצים את הסלסלה בעדינות מהקערה, מעמידים אותה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומחזירים לעוד כ-15 דקות של אפייה עד להזהבה.