1 ביסקוויט רך: ממיסים שוקולד וחמאה על בן מארי. מסירים מהאש. טורפים פנימה חלמונים בהדרגה ומערבבים במרץ. מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. טורפים כשליש מכמות החלבונים לתערובת השוקולד להקלת המרקם. מוסיפים לסירוגין לשוקולד את יתרת החלבונים ואת הקמח (שליש קמח, חצי חלבונים - מתחילים בקמח ומסיימים בקמח). מקפלים למסה אחידה. אופים ברינג קצת יותר גדול מהעוגה ב-190 מעלות 5-6 דקות. הופכים את הביסקוויט על נייר אפייה נוסף.
2 מכינים גנאש שוקולד דולסה ומקררים.
3 תערובת האגוזים: מבשלים בסיר את כל המרכיבים חוץ מהאגוזים. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את האגוזים ומצננים.
4 ליבת שוקולד: יוצרים גנאש מהשוקולד והשמנת. מצננים 10 דקות. מוסיפים ביצה וחלמון ומערבבים מיד. מוסיפים ליקר. אופים 175 מעלות 15-20 דקות עד להתייצבות חלקית.
5 גלסאז' שוקולד: מרתיחים שמנת, סוכר וגלוקוזה. יוצקים על השוקולד, מערבבים בבלנדר מוט, מוסיפים שמן ומערבבים שוב.
6 מעטרים בשוקולד מטומפרר בפניני שוקולד צבעוניות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.