1 בישקוטי: מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שנוצר קצף נוקשה. ממשיכים להקציף ומוסיפים באטיות את החלמונים. מנפים את הקמח ומקפלים אותו לתוך הקצף. מרפדים תבנית בנייר אפייה או במשטח סיליקון. מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר מספר 8 או 9 ומזלפים בתבנית עיגולים בגודל 5-6 ס"מ. על העיגולים להיות מרוחקים 4 ס"מ זה מזה. מפזרים על העיגולים אבקת סוכר. מחכים כמה דקות וחוזרים על הפעולה. אופים בתנור שחומם מראש ל-170-180 מעלות במשך כ-20 דקות, או עד שהבישקוטי מזהיבים ובחלקם העליון נוצר קרום קשה.
2 סירופ וניל: מרתיחים את כל חומרי הסירופ.
3 מוס שוקולד לבן וגבינה: ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל. מערבבים בקערה גבינה וסוכר. מוסיפים שליש מהשוקולד המומס וטורפים היטב. מוסיפים את שאר השוקולד ומערבבים. מוזגים מים לקערה הקטנה, מפזרים את אבקת הג'לטין על פני המים וממתינים 2 דקות. מחממים את הג'לטין המומס במיקרוגל 10-15 שניות, עד לקבלת נוזל חלק ושקוף. מוסיפים את הג'לטין המומס בבת אחת לתערובת הגבינה ומערבבים היטב. מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה ומקפלים לתוך תערובת הגבינה, יחד עם קליפת הלימון.
4 בתוך כוסות יין גבוהות ושקופות מניחים יחידת בישקוטי טבולה בסירופ וניל ועליה יוצקים כארבע כפות גדושות מוס גבינה. מניחים מעל עוד עוגיית בישקוטי טבולה בסירופ, מעבירים למקפיא לחצי שעה ועוברים להכנת מוס הפטל.
5 מוס פטל :משרים ג'לטין במים 10 דקות. טוחנים את הפטל יחד עם הסוכר ותמצית הוורדים. מקציפים שמנת לקצפת רכה או עד למרקם של יוגורט ושומרים במקרר. ממיסים את הג'לטין במיקרו 20 שניות עד להמסה מלאה ומוסיפים למחית הפטל. מקפלים פנימה את הקצפת ויוצקים כ-4 כפות על מוס הגבינה הקפוא. מניחים מעל עוגיית בישקוטי טבולה בסירופ, מעבירים למקפיא ועוברים להכנת הגנאש המוקצף.
6 גנאש מוקצף: ממיסים את השוקולד הלבן, 125 מ"ל מהשמנת והווניל במיקרו, כל פעם 20 שניות. מקררים היטב בשוק פריז ומקציפים עם שאר השמנת כדקה וחצי עד לקבלת גנאש אוורירי. מעבירים לשק זילוף עם פייה משוננת ומזלפים מעל מוס הפטל הקפוא.
7 מקשטים עם פיסטוקים קצוצים, פטל טרי ותלתלי שוקולד לבן.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.