1 לסופגניות: בקערת מערבל חשמלי עם וו הלישה מערבבים את כל החומרים פרט למלח, ולשים 2 דקות לבצק אחיד. מוסיפים מלח ולשים 6-8 דקות נוספות לבצק חלק ואלסטי. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים במשך שעה. מוציאים אוויר מהבצק, מכסים שוב ומתפיחים 40 דקות נוספות.
2 קורצים חתיכות בצק, טובלים במעט קמח מנופה ומגלגלים לכדורים יפים. מניחים את כדורי הבצק על ריבועים גזורים מנייר אפייה, ומשטחים בכף היד לעלה בצק שטוח כמו פיתה. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים במשך חצי שעה או עד להכפלת הנפח.
3 מחממים שמן טיגון בסיר רחב, ומטגנים את הסופגניות יחד עם נייר האפייה 1-2 דקות מכל צד להשחמה יפה. מצננים.
4 לקרם בננות: בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב וגרגירים ממקל וניל. במקביל טורפים בקערה חלמונים, סוכר וקורנפלור ומקציפים כ-2 דקות. יוצקים מחצית מהחלב החם לחלמונים תוך טריפה רצופה להשוואת טמפרטורות. משיבים את התערובת כולה לסיר, ומוסיפים לבשל עד שהתערובת מסמיכה מאוד לקבלת פטיסייר. מסיריים מהכיריים ומצננים. מועכים בננות בשלות למחית חלקה ומערבבים מיץ לימון למניעת השחרה. מוסיפים את המחית לתוך הפטיסייר וטורפים יחד לקרם חלק. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר למילוי סופגניות, מעבירים לקירור למשך שעה וממלאים את הסופגניות.
5 לגנאש שוקולד לבן: בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על גבי השוקולד הקצוץ, מניחים לדקה להינמס ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים ל-30 מעלות, מוסיפים חמאה רכה וטורפים לתערובת חלקה. טובלים את ראשן של הסופגניות בציפוי.
6 לעיטור: מפזרים על כל סופגניה שערות חלבה. מערבבים ליקר בננה עם מעט מיתרת הפטיסייר, ממלאים בפיפטות ונועצים בכל סופגניה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים