1 מכינים את בצק הרולדה: מחממים תנור ל-170 מעלות
2 מקצפים את הביצים, החלמונים וחצי מכמות הסוכר. מקציפים את החלבונים עם שאר הסוכר. מקלפים את התערובות יחד לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומקפלים לתערובת אחידה. משטחים על תבנית תנור ואופים כ-12 דקות.
3 מכינים קונפי פטל: מבשלים את כל מרכיבי הקונפים עד לרתיחה. מורידים מהאש ומקררים.
4 מכינים קרם יוזו: מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד ל-10 דקות.
5 מקציפים יחד את המסקרפונה עם הסוכר ומחית היוזו. ממיסים את הג'לטין לכמה שניות במיקרו ומערבבים לתוך התערובת. מקררים מעט.
6 מרכיבים את העוגה. פורסים את העוגה לפרוסות בגובה שבו נרצה את העוגה. מורחים עליהן את קרם היוזו ואת קונפי הפטל בשכבות דקות ומסדרי את פרוסות העוגה במעגל לצורת רולדה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.