1 לבצק פקאן: מעבדים במעבד מזון קמח, אגוזי פקאן טחונים, קוקוס, סוכר ומלח. מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים רק עד שמתחיל להיווצר בצק. אם יש צורך מוסיפים כף-שתיים של מים קרים. מרדדים לעלה בצק בעובי של 3 מ"מ ומעבירים להקפאה להתייצבות.
2 לאחר התייצבות קורצים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי ומשיבים להקפאה לחצי שעה. מחממים תנור ל-160 מעלות, ואופים את העוגיות כ-10 דקות להזהבה.
3 לקרם קוקוס: מערבבים בקערית ג'לטין ומים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. בסיר קטן מחממים את מחית הקוקוס לחום גוף. בקערה קטנה מערבבים סוכר וקורנפלור. מוסיפים את הקורנפלור לסיר ומערבבים, מביאים את התערובת לרתיחה ומסירים מהכיריים. ממיסים את הג'לטין ומערבבים. מוסיפים תמצית קוקוס ומערבבים. מעבירים לשקית זילוף, ממלאים את הקרם בתבנית שקעים סיליקון בצורת חרוט ומעבירים להקפאה להתייצבות מלאה. מצמידים חרוט של קרם לכל בסיס עוגייה, ומשיבים למקפיא להתייצבות.
4 למרנג אננס: מערבבים בקערית ג'לטין ומים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. בסיר קטן מבשלים מחית אננס עד שמצטמצמת לחצי מהכמות.מוסיפים סוכר ומלח לימון ומבשלים לסירופ סוכר שמגיע ל-118 מעלות. כמה דקות לפני שטמפרטורת הסירופ מגיעה ליעדה, מקציפים חלבונים במערבל חשמלי לגבעות רכות. יוצקים את הסירופ פנימה ומקציפים כ-10 דקות למרנג יציב ומבריק. ממיסים ג'לטין ומוסיפים פנימה. מוסיפים מעט צבע מאכל צהוב לקבלת גוון צהוב בהיר. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק, ומזלפים תלוליות קרמבו על גבי חרוטי הקוקוס הקפואים. מעבירים להקפאה.
5 לציפוי: ממיסים שוקולד וחמאת קקאו בסיר המונח על בן מארי (סיר ובו מים חמים). מוסיפים שמן לימון וצבע מאכל צהוב לקבלת הגוון הרצוי ומערבבים.מצננים מעט, וטובלים את ראשו של כל קרמבו בציפוי בטבילה כפולה. מפזרים מעל קליפת ליים מגוררת.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים