1 הקרמו: מרתיחים חלב עם שמנת מתוקה וקפה נמס. בקערה נפרדת טורפים חלמונים עם סוכר. עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לסיר עד שמגיע ל-82 מעלות.
2 מסננים את המסה מעל השוקולדים. ממתינים מעט, טורפים להמסה מלאה ומצננים.
3 הקראמבל: מחממים תנור ל-165 מעלות. מעבדים את כל המצרכים יחד במעבד מזון. אופים כ-10 דקות.
4 לעוגיות הבישקוטי: מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים שתי תבניות תנור שטוחות בנייר אפייה. במיקסר עם וו הקצפה מקציפים חלבונים במהירות בינונית במשך 2-3 דקות, עד לקבלת קצף עדין. מוסיפים מחצית מכמות הסוכר לחלבונים ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה. במיקסר מקציפים חלמונים עם המחצית השנייה של הסוכר ותמצית וניל עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה.
5 מאחדים בעדינות את קצף החלבונים עם קציפת החלמונים בעזרת מרית, עד לקבלת עיסה חלקה ואחידה. מוסיפים את הקמח המנופה וקקאו מנופה ומערבבים בעדינות בעזרת מרית עד לקבלת עיסה אחידה.
6 מעבירים את העיסה לשק זילוף שבתוכו צנתר ומזלפים עוגיות באורך 4-5 ס"מ על התבניות המרופדות נייר אפייה. בוזקים אבקת סוכר בנדיבות על העוגיות ואופים 15-20 דקות או עד לייבוש והזהבה קלה. מוציאים, מצננים במשך 15 דקות, ומפרידים בעדינות מנייר האפייה.
7 קרם מסקרפונה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל המצרכים לקרם סמיך.
8 פחזניות: מחממים תנור ל-150 מעלות. מרתיחים בקלחת חלב, מים, חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים בבת אחת את כל הקמח ומערבבים במהירות עד שכולו נספג והתערובת מתייבשת. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים לקירור. מוסיפים את הביצים בהדרגה.
9 מעבירים לשק זילוף מצויד בצנתר ומזלפים על תבנית עם ניר אפייה פחזניות קטנות. אופים בחום של 150 מעלות כ-45 דקות.
10 ציפוי הפחזניות: מעבדים במעבד מזון את כל המצרכים. משטחים במגש ומקפיאים. מוציאים מהקירור, קורצים עיגולים ומניחים על הפחזניות. אופים יחד.
11 מרתיחים בקלחת חלב עם וניל. בקערה נפרדת טורפים חלמונים, סוכר וקורנפלור. עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לסיר להסמכה. מסירים מהאש, מוסיפים חמאה וטורפים היטב. מוסיפים מסת ג'לטין ומקררים לטמפרטורת החדר. מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים למסה.
12 עוגת ספוג: מקציפים לקצף יציב מאוד את החלבון, הביצים, הסוכר והנס קפה. מקפלים פנימה את הקמח ואבקת השקדים. מזלפים לחצי גובה כוס חד פעמית שבתחתיתה מנקבים מספר חורים בסכין חם. אופים במיקרוגל בעוצמה גבוהה 30-40 שניות. מיד הופכים את הכוס ומצננים במהופך.
13 מזלפים קרמו על צלחת, ומסדרים את כל המרכיבים ביד חופשית.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.