1 לבצק מקדים: מערבבים בקערת מערבל חשמלי חלב פושר, קמח ושמרים לתערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים במשך 25 דקות.
2 לסופגניות: מוסיפים לבצק המקדים את כל חומרי הסופגניות, ולשים בוו לישה 3 דקות במהירות נמוכה. מגבירים את מהירות המערבל ולשים עוד 3 דקות במהירות גבוהה. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים 20 דקות נוספות.
3 מחלקים את הבצק לכדורים של 40 גרם, מסדרים על תבנית משומנת ומתפיחים כשעה.
4 מחממים שמן טיגון בסיר רחב, ומטגנים את הסופגניות ב-160 מעלות 1-2 דקות מכל צד להשחמה יפה. מצננים.
5 לקרם מסקרפונה: בסיר קטן מביאים לרתיחה 100 מ"ל מכמות השמנת המתוקה, סוכר, גרגירי וניל ומקל וניל, גרידת תפוז וגרידת לימון. מניחים לספוג טעמים לרבע שעה, ומסירים את מקל הוניל. מערבבים בקערית ג'לטין ומים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. ממיסים ג'לטין ומערבבים. טורפים מסקרפונה לריכוך ומוסיפים. מוסיפים את יתרת השמנת המתוקה ומערבבים. מעבירים לקירור לכמה שעות לפחות ורצוי למשך הלילה.
6 למרמלדת פירות צהובים: בסיר קטן מבשלים סוכר עד לקבלת קרמל ענברי. במקביל מביאים לרתיחה בסיר נפרד גלוקוזה עם כל מחיות וקוביות הפרי. יוצקים את המחיות החמות לתוך הקרמל תוך עירבוב רצוף לתערובת אחידה. מערבבים סוכר ופקטין בקערה קטנה, ובוחשים לתוך הסיר. מבשלים לדקה להסמכה ומכבים להבה. יוצקים מיד לתבנית סיליקון בצורת חצאי כדור קטנים, ומעבירים לקירור להתייצבות.
7 לקולי: בסיר קטן מבשלים את כל חומרי הקולי פרט לסוכר ולפקטין ומביאים לרתיחה. מערבבים סוכר ופקטין בקערה קטנה, ומוסיפים תוך עירבוב, מבשלים לדקה להסמכה ומכבים להבה. משטחים מיד בתבנית מרופדת בניילון נצמד ומעבירים לקירור להתייצבות. קורצים עיגולים בקוטר הסופגניות.
8 להרכבה: מקציפים את קרם המסקרפונה במערבל חשמלי לקרם יציב, מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן. חוצים כל סופגניה לחצי. מניחים על כל חצי סופגניה מרמלדת פירות צהובים, מזלפים מעל קרם מסקרפונה וסוגרים בחצי סופגניה שני. מניחים לקישוט עיגולי קולי.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים