1 מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון את כל חומרי הבצק למעט החלב והחלמון.
2 מוסיפים את החלב והחלמון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. משטחים אותו מעט, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות. לאחר שהבצק קר מרדדים אותו לעלה בצק דק. מסדרים ברינג ואופים באפייה עיוורת עם משקולת (או קטניות) כ-20 דקות. מוציאים את נייר האפייה והמשקולת ואופים עוד כ-6 דקות.
4 מכינים קרם אגוזי לוז: מורידים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות. טוחנים דק את אגוזי הלוז. מערבבים חלבון, אבקת סוכר ואת אגוזי הלוז הטחונים יחד. מחממים חמאה ומוסיפים אותה חמה למסה הקיימת ומערבבים היטב. מוסיפים את הקרם שהתקבל לקלתית האפויה ואופים כרבע שעה עד להשחמה.
5 מכינים את סלסת המנגו: פורסים קוביות קטנות של מנגו ופזרים מעל קרם הלוז האפוי.
6 מכינים קרמו שוקולד חלב וצ'אי מסלה: מביאים לרתיחה את השמנת, הסוכר אינוורטי, המלח והצ'אי בסיר קטן. בקערה נפרדת טורפים את החלמונים. כאשר הנוזל מגיע לרתיחה מבצעים השוואת טמפרטורות עם הביצים ומחזירים לאש עד ל-82 מעלות. מורידים מהאש. מסננים ושופכים על שוקולד החלב. מערבבים היטב, מצננים ומעבירים לשק זילוף.
7 מכינים מוס שוקולד חלב וצ'אי מסלה: בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים יחד היטב ומניחים בצד עד לספיחת הנוזלים. בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת וצ'אי. מוסיפים את הג'לטין לשמנת ומערבבים עד להמסה. את השמנת המתובלת מסננים מעל השוקולד ומערבבים. מקציפים שמנת לקצפת רכה ומקפלים למוס. מעבירים לשק זילוף ומזלפים בכיפות מוס אישיות.
8 מכינים שנטי מנגו: מקציפים את כלל חומרי הקרם בקערת מיקסר ומעבירים לשק זילוף.
9 מכינים קישוטי מנגו: יוצרים באמצעות כפית פריזיין כדורי מנגו ממנגו טרי.
10 מרכיבים את העוגה: מזלפים קרמו שוקולד וצ'אי מעל קוביות המנגו בבצק. מניחים כיפות מוס, כדורי מנגו. מזלפים שנטי מנגו ומניחים דיסקיות שוקולד מטומפרר.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.