1 לקרם פיסטוק: בסיר קטן או במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן ומחית פיסטוק, מערבבים למסה אחידה. מעבירים לשקית זילוף, וממלאים את הקרם בתבנית שקעים סיליקון בצורה הרצויה, עד למחצית מגובה השקע. מעבירים להקפאה להתייצבות.
2 לבסיס ופל: בסיר קטן או במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן. מוסיפים פייטה פויטין וקפה שחור ומערבבים למסה אחידה. יוצקים על גבי קרם הפיסטוק המיוצב, ומעבירים להקפאה להתייצבות.
3 לעיטור פסטה מקורמלת: מחממים תנור ל-190 מעלות. בסיר קטן מבשלים סוכר ומים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים יחד ל-5 דקות.מסננים ומסדירם את הפסטה כשהיא מגולגלת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 10 דקות עד שהפסטה יבשה למגע ומקבלת צבע זהוב.
4 בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על גבי השוקולד הקצוץ, מניחים לדקה להינמס ומערבבים לתערובת חלקה. מעבירים לקירור לחצי שעה-שעה עד שהגנאש מתייצב אך עדיין רך מספיק לזילוף. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן.
5 מחלצים את הפטיפורים מתבנית הסיליקון. מזלפים במרכז כל פטיפור מעט גנאש, ונועצים מעל פסטה מקורמלת לעיטור.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים