1 לקאפקייקס: מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים יחד בקערה קמח, אבקת שקדים, אבקת אפייה ומלח. מקרימים במערבל חשמלי עם וו גיטרה חמאה רכה וסוכר כמה דקות לקרם בהיר ואוורירי. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם תוך עירבול לאחר כל תוספת.מוסיפים תמצית וניל ותמצית שקדים ומערבלים. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את תערובת הקמח ב-3 פעמים לסירוגין עם החלב, מערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים בין שקעים בתבנית סיליקון משומנת ואופים 20-30 דקות.
2 לפטיסייר שקדים מקורמלים: בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב וגרגירי וניל. במקביל טורפים בקערה חלמונים, סוכר וקורנפלור. יוצקים מחצית מהחלב החם לחלמונים תוך טריפה רצופה להשוואת טמפרטורות. משיבים את התערובת כולה לסיר, ומוסיפים לבשל עד שהתערובת מסמיכה מאוד לקבלת פטיסייר. מסיריים מהכיריים ומערבבים מחית שקדים מקורמלים. מכסים את פני הקרם בניילון נצמד ומעבירים לקירור 2-3 שעות, עד שהקרם קר ויציב. טורפים את קרם הפטיסייר לריכוך, ומעבירים לשקית זילוף.
3 לקוביות אננס באמרטו: במחבת רחבה ממיסים סוכר עד לקבלת קרמל. מוסיפים קוביות אננס, מערבבים ומבשלים לכמה דקות עד שהאננס מתרכך. מוסיפים אמרטו ומבעירים בזהירות את המחבת. כשהאש נכבית, מוסיפים שמנת מתוקה, מיץ תפוזים וגרגירי וניל ומביאים לרתיחה. מבשלים תוך עירבוב ובעבוע קל עד שהתערובת מסמיכה. מצננים היטב.
4 לקרם וניל: מקציפים במערבל חשמלי את כל חומרי הקרם לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק.
5 להרכבה: חותכים את חלקו העליון של כל קאפקייק בעזרת סכין חדה. מזלפים על החלק התחתון של כל עוגה פטיסייר שקדים מקורמלים ועורמים מעל קוביות אננס. טובלים את ראשי הקאפקייקס בסירופ האננס הנותר ומניחים מעל. מזלפים מעל כל עוגה תלולית של קרם וניל.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים