1 לבצק פריך: במערבל חשמלי עם וו גיטרה, מקרימים חמאה רכה אבקת סוכר ואבקת שקדים כ-2 דקות לקרם רך. מוסיפים ביצים, חלמון וגרגירי וניל ומעבדים לקרם חלק. מוסיפים מלח וקמח ומעבדים רק עד לקבלת בצק. משטחים את הבצק בין 2 ניירות אפיה, משטחים בתחתית רינג מרובע ומעבירים להקפאה להתייצבות. מחממים תנור ל-180 מעלות, ואופים כ-20 דקות להזהבה יפה. מצננים היטב.
2 לקארד ליים ולואיזה: מערבבים בקערית ג'לטין ומים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. בסיר בינוני שמים סוכר, ביצים, מיץ וגרידת ליים ולואיזה לפי הטעם, מבשלים על להבה נמוכה תוך עירבוב רצוף עד שהתערובת מסמיכה ומצפה כף, ל-83 מעלות. מסירים מהכיריים, ממיסים ג'לטין ומערבבים. מוסיפים קוביות חמאה וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת חלקה. מצננים מעט, יוצקים על תחתית הבצק ומעבירים להקפאה עד התייצבות. חותכים לפרוסות בגודל הרצוי.
3 חותכים את קארד הלימון למלבנים, חותכים את הבצק הפריך למלבנים באותו הגודל, ומניחים קארד על כל תחתית בצק.
4 לקרמו פטל: מערבבים בקערה סוכר, פקטין וקורנפלור. בסיר קטן מחממים מחית פטל ל-40 מעלות. מוסיפים את תערובת הקורנפלור פנימה תוך בחישה ומביאים לרתיחה. מצננים ל-40 מעלות, מוסיפים חמאה ומעבדים לקרם חלק עם בלנדר מוט. מעבירים לקירור להתייצבות, ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק.
5 לריבועי טראפלס שוקולד לבן ופטל: בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. יוצקים לקערה ובה השוקולד הקצוץ, מניחים לשבת לדקה להינמס ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים מלח וטונקה לפי הטעם. מפזרים בתבנית בגודל הרצוי פטל טרי, יוצקים מעל את השוקולד הלבן, ומעבירים להקפאה להתייצבות מלאה. חותכים לקוביות.
6 לאבקת שמן זית: מערבבים יחד שמן זית ומלטודקסטרין עד לקבלת תערובת גושית. מעבירים דרך מסננת דקה לקבלת אבקה.
7 לקרמו פיסטוק: מערבבים בקערית ג'לטין ומים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. בסיר בינוני מביאים לרתיחה שמנת מתוקה וחלב. במקביל טורפים בקערה קורנפלור, ביצה, וחלמונים. יוצקים מחצית מהחלב החם לחלמונים תוך טריפה רצופה להשוואת טמפרטורות. משיבים את התערובת כולה לסיר, ומוסיפים לבשל עד שהתערובת מסמיכה ומצפה כף, לקבלת קרם אנגלז (84 מעלות). ממיסים ג'לטין ומערבבים פנימה. מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים להטמעה. מוסיפים קוביות חמאה וטורפים לקרם חלק. מעבירים לקירור.
8 להרכבה: מברישים את הצלחות בקרמו פיסטוק, מניחים פרוסת טארט, מזלפים טיפות קרמו פטל, ומסדרים סביב את שאר האלמנטים בצורה דקורטיבית.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים