1 לסופגניות: בקערת מערבל חשמלי עם וו הלישה מערבבים שמרים, סוכר, מים ומחית פטל ומערבלים קלות. מוסיפים ביצים, קמח, גרידת לימון וגרגירי וניל ולשים 5 דקות במהירות בינונית לבצק אחיד. מוסיפים מלח וקוביות חמאה בהדרגה ולשים לעוד 5 דקות לבצק חלק, רך ואלסטי. מחלקים את הבצק לשניים, מוסיפים לחצי מהכמות צבע מאכל אדום, ולשים עד לקבלת בצק אדום. מעבירים כל בצק לקערה מקומחת, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים במשך שעה או עד להכפלת הנפח.
2 סירופ להברשה: מערבבים טוב בקערה סוכר, מים וליקר. מרדדים את כל אחד מסוגי הבצק בנפרד לעלה שמנמן וקורצים עיגולים. מברישים את עיגולי הבצק האדומים במעט סירופ, מניחים מעל עיגול בצק לבן ומהדקים קלות. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ומתפיחים כ-40 דקות בחום של 28 מעלות 80% לחות או עד להכפלת הנפח.
3 מחממים שמן טיגון בסיר רחב לטמפרטורה של 170 מעלות, ומטגנים את הסופגניות 2-3 דקות מכל צד להשחמה יפה. מצננים.
4 למלית קרם מלבי: בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, חלב, קורנפלור וסוכר, מנמיכים להבה ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה. מצננים מעט.מעבירים למערבל חשמלי עם וו גיטרה, מוסיפים קוביות חמאה רכה ומעבדים לקרם חלק. מוסיפים מי זהר ומערבבים לאיחוד. מכסים את פני הקרם בניילון נצמד ומעבירים לקירור. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר למילוי סופגניות , וממלאים את הסופגניות.
5 מצפים את הסופגניות במעט נפאז' מדולל, מצמידים דיסקית שוקולד לבן ופטל או אוכמניה טרייה לקישוט.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים