1 מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את כל סוגי הקמחים, חלב, קסנטאן, סוכר, שמרים ומלח לבצק אחיד. מוסיפים חמאה רכה תוך לישה במהירות בינונית, קובייה אחר קובייה עד שנבלע בבצק - ולשים במשך 3 דקות.
2 מגבירים את המיקסר למהירות גבוהה ולשים כ-30 שניות. הבצק דביק מאד ונראה עיסתי - זה בסדר. מעבירים לכלי משומן בחמאה, מכסים בניילון נצמד שרוסס בשמן ומתפיחים בטמפרטורת החדר 45 דקות.
3 מכינים את הבשמל: ממיסים בסיר קטן את החמאה ומוסיפים את הקמח, החלב, הפרמזן, המלח, הפלפל, השום והמוסקט. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
4 מכינים את הפטריות והעגבניות: מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים את הפטריות והעגבניות עם שמן זית, מלח, פלפל וצ'ילי. אופים עד שהירקות מרככים.
5 מכינים את הגבינה: בין שני דפי נייר גיטרה או נייר אפייה משטחים את גבינת העזים למשטח דק.
6 מרדדים את הבצק בין שתי ניירות אפייה לעלה בצק דק. מורחים עליו את רוטב הבשמל, מניחים את עלה גבינת העזים ומפזרים מעל את הפטריות והעגבניות.
7 מגלגלים את הבצק לרולדה, חותכים לעיגולים ומניחים בתבנית עם מעט מרווח בין העיגולים. אופים בתנור כ-35 דקות.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.