1 למרנג: טורפים בקערה חסינת חום חלבונים וסוכר, ומניחים בסיר המונח על בן מארי (סיר ובו מים חמים). מבשלים תוך עירבוב לעיתים עד שהתערובת מגיעה ל-60 מעלות. מעבירים את התערובת לקערת מערבל חשמלי, ומקציפים כ-10 דקות למרנג יציב ומבריק. מוסיפים קורנפלור ומערבבים. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק, ומזלפים קעריות מרנג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מחממים תנור ל-95 מעלות ואופים כשעה וחצי, עד שהמרנג יבש ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
2 לקרמו פטל: מערבבים בקערה סוכר, פקטין וקורנפלור. בסיר קטן מחממים מחית פטל ל-40 מעלות. מוסיפים את תערובת הקורנפלור פנימה תוך בחישה ומביאים לרתיחה. מצננים ל-40 מעלות, מוסיפים חמאה ומעבדים לקרם חלק עם בלנדר מוט. מעבירים לקירור להתייצבות, ומניחים בשקית זילוף.
3 לשנטילי שוקולד לבן ורדים: בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על גבי השוקולד הקצוץ, מניחים לדקה להינמס ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים תמצית ורדים ומערבבים. מעבירים להקפאה עד שהגנאש מגיע ל-3 מעלות. מקציפים בקערת מערבל חשמלי לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף.
4 ג'לי ליצ'י: מערבבים בקערית ג'לטין ומים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. בסיר קטן מחממים מחית ליצ'י עד שחמימה למגע. ממיסים ג'לטין ומערבבים פנימה. יוצקים לתבנית לגובה של כסנטימטר ומעבירים להקפאה להתייצבות. חותכים לקוביות קטנות.
5 לורדים מסוכרים: מחממים תנור ל-50 מעלות. טורפים בקערית חלבון לתערובת קצפית. מפזרים את עלי הורדים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בחלבון ומפזרים סוכר בשכבה דקיקה. אופים בתנור כשעתיים עד שהעלים יבשים.
6 ממלאים כל קערת מרנג בקרמו פטל, מזלפים מעל שנטילי שוקולד לבן ורדים. מפזרים קוביות ג'לי ליצ'י ומעטרים בורדים מסוכרים ובמעט אבקת פטל.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים