1 מכינים את תחתית הבראוניז: מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 ממיסים שוקולד וחמאה בסיר או במיקרוגל.
3 בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, הסוכר והקמח במטרפה.
4 מאחדים בין שתי התערובות. מוסיפים את האגוזים ומערבבים. מעבירים לרינג בקוטר 22 ס"מ ואופים 20 עד 25 דקות.
5 מכינים את המרנג: מורידים את טמפרטורת התנור ל-110 מעלות. מערבבים את החלבונים והסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את אבקת הסוכר והאגוזים ומקפלים עד שאחיד. שמים בתבנית משומנת בקוטר 22 ס"מ ואופים למשך שעה וחצי.
6 מכינים את מוס השוקולד הלבן: מביאים לרתיחה חצי מכמות השמנת ויוצקים על השוקולד הלבן. מחכים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה. מקררים לטמפרטורת חדר חצי שעה לפחות.
7 מקציפים את השמנת שנותרה לקצפת ומקפלים אל תערובת השוקולד.
8 מכינים את מוס השוקולד המריר: מביאים לרתיחה חצי מכמות השמנת ויוצקים על השוקולד המריר. מחכים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה. מקררים לטמפרטורת חדר חצי שעה לפחות.
7 מקציפים את השמנת שנותרה לקצפת ומקפלים אל תערובת השוקולד.
8 מרכיבים את העוגה. בתוך רינג בקוטר 24 ס"מ שמים את הבראוניז שאפינו. מעליו מוסיפים את המוס הלבן ומיישרים. שמים מעל את שכבת המרנג ומוסיפים את מוס השוקולד המריר. מכניסים להקפאה ל-4 שעות לפחות.
9 מכינים את הציפוי: מערבבים את המים והג'לטין ומניחים בצד ל-10 דקות.
10 בסיר שמים סוכר וגלוקוזה ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד הלבן. מערבבים. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים. מוסיפים את הג'לטין ומערבבים. מוסיפים את הצבע ומערבבים. מקררים ל-25 מעלות ומצפים את העוגה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.