1 מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה. כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
2 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים.
3 מערבבים בקערה את הקמח, פירורי הלחם ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת במיקסר. מערבבים עד שהתערובת אחידה ונזהרים שלא לערבב יותר מדי.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה בצורת עוגות אישיות עם חור באמצע ואופים כ-25-30 דקות, עד שהקיסם הננעץ במרכזן יותר יבש.
6 בינתיים מכינים את הסירופ: מבשלים את המים, הסוכר והרום עד שכל הסוכר נמס והסירופ מסמיך מעט.
7 טובלים בסירופ את העוגות המוכנות לכמה שניות ומניחים אותן בצד על רשת, לצינון.
8 מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומעבירים לשף זילוף.
9 כשהעוגות קרות, מזלפים את הקצפת לתוך החור שבמרכזן ומעליהן. מקשטים בדובדבן אמרנה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו לנו על ידי המתמודדים.