1 לפרלין שוקולד קוקוס: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי את שני סוגי השוקולד להמסה. מביאים לרתיחה מחית קוקוס ומוסיפים, מערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים חמאה רכה וטורפים לתערובת חלקה. מעבירים לקירור להתייצבות מלאה. מגלגלים מהתערובת כדורי טראפלס גדולים.
2 לקאפקייקס: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים יחד בקערה קקאו ומים לתערובת אחידה. בקערה נפרדת מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בסיר קטן או במיקרוגל ממיסים חמאה וסוכר. יוצקים את החמאה למערבל חשמלי ומערבלים כ-5 דקות במהירות בינונית עד שהחמאה מצטננת. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם תוך עירבול לאחר כל תוספת. מוסיפים תמצית וניל ואת תערובת הקקאו ומערבלים לתערובת אחידה. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את תערובת הקמח בשתי פעמים לסירוגין עם השמנת החמוצה, מערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.מחלקים בין שקעים בתבנית סיליקון משומנת, מטביעים במרכז כל עוגה פרלין שוקולד קוקוס, ואופים 20 דקות. הופכים את התבנית במחצית זמן האפייה.מסירים את הקאפקייקס מהתבנית, ומצננים על רשת.
3 למנג'טים משוקולד: מטמפררים את השוקולד, לשם כך קוצצים דק 20% מכמות השוקולד המריר ומניחים בצד. ממיסים את יתרת השוקולד בסיר המונח על בן מארי (סיר ובו מים חמים), ומחממים לטמפרטורה של 55 מעלות. מוסיפים את השוקולד הקצוץ בהדרגה תוך עירבוב מתמיד עד שהטמפרטורה מגיעה ל-31-32 מעלות. מברישים מנג'טים בשכבת שוקולד בעזרת מברשת אפייה, מניחים בתבנית שקעים ומעבירים לקירור להתייצבות.
4 לקצפת קוקוס: מקציפים במערבל חשמלי קרם קוקוס וקצפת לקרם יציב ככל הניתן, מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים תלוליות על כל קאפקייק. מעטרים בשבבי קוקוס.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים