1 מחחממים תנור ל-180 מעלות
2 מנפים יחד את הקמח, הקורנפלור ו-160 גרם אבקת סוכר.
3 מקציפים את החלבונים יחד עם המלח וקרם הטרטר, כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים את שאר הסוכר בהדרגה ומקציפים לקבלת קצף יציב. מוסיפים גם את הוניל ומקציפים.
4 מקפלים בעדינות את תערובת הקמח המנופה לתוך הקצף.
5 מעבירים את התערובת לתבנית העוגה ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה יציבה. הופכים את העוגה המוכנה, מחלצים מהתבנית ומצננים.
6 מכינים את קרם הלימון: מביאים לרתיחה בסיר קטן את החמאה, מיץ הלימון וגרדת הלימון.
7 בינתיים טורפים בקערה נפרדת את הביצים והסוכר. כשהחמאה רותחת, מעבירים כמות קטנה ממנה לתערובת הביצים תוך כדי טריפה. מוסיפים בהדרגה עוד ועוד מהתערובת, תוך כדי טריפה מהירה, עד שהתערובת אחידה.
8 מחזירים את כל התערובת לסיר ומביאים לרתיחה, תוך כדי טריפה כל הזמן. ממשיכים לטרוף כ-5 דקות אחרי הרתיחה, עד שהקרם מסמיך. מעבירים את הקרם דרך מסננת דקה לקבלת קרם אחיד.
9 מגישים את העוגה ומפזרים מעליה את הקרם.
כל המתכונים מובאים כפי שנשלחו לנו על ידי המתמודדים