1 תחתית: מחממים תנור ל-180 מעלות. טוחנים במעבד מזון פתי בר קרמל לפירורים. ממיסים חמאה ומערבבים פנימה לתערובת לחה. משטחים בתחתית רינג מלבני ואופים 10 דקות לזהבה קלה. מצננים היטב.
2 כדורי פתי בר: טוחנים במעבד מזון פתי בר קלאסי לפירורים. בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב, עם 40 גרם מתוך כמות הסוכר וחמאה. מוסיפים ריבת חלב וביסקוויטים טחונים ומערבבים לתערובת לחה. משטחים את תערובת הפתי בר בתבניות קייקפופס לקבלת חצאי כדורים, ומעבירים להקפאה להתייצבות.עבור עיטור העוגה מגלגלים מיתרת התערובת כדורים קטנים, מצפים באבקת זהב ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. בסיר קטן מבשלים את יתרת הסוכר לקבלת קרמל, ויוצקים בכף על כדורי הפתי בר. מצננים להתייצבות ושומרים בקופסה אטומה.
3 קראנץ' פתי בר ריבת חלב: טוחנים במעבד מזון פתי בר קלאסי לפירורים. בסיר קטן או במיקרוגל ממיסים שוקולד חלב לנוזל חלק. מוסיפים ריבת חלב ומערבבים לתערובת חלקה. מערבבים פנימה את פירורי הפתי בר. משטחים על תבנית מרופדת במשטח סיליקון או בנייר אפייה, ומקררים להתייצבות.
4 קרם מסקרפונה: מערבבים בקערה מסקרפונה וגבינה לבנה לקרם חלק. מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה וסוכר לקציפה יציבה. מוסיפים את הגבינות ומקפלים לתערובת חלקה. מעבירים לשקית זילוף.
5 מיישרים את תחתית הפירורים בסכין חדה למלבן הקטן במעט מגודל הרינג, ומניחים בתחתית רינג מלבני. מצמידים חצאי כדורי פתי בר סביב הדפנות. ממלאים את התבנית בקרם מסקרפונה, ומטביעים בתוכה כדורי פתי בר. מזלפים מעל קרם מסקרפונה לכיסוי ומחליקים את הקרם לשכבה ישרה. חותכים את שכבת הקראנץ' למלבן בגודל העוגה, מניחים על קרם המסקרפונה ומהדקים קלות. מעבירים לקירור או הקפאה להתייצבות.
6 קרם ריבת חלב: מקציפים את כל החומרים במערבל חשמלי עד לקבלת קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק, ומזלפים תלוליות של קרם על העוגה. נועצים בעוגה כדורי פתי בר מצופים בקרמל בעת ההגשה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
>> מוכנים לשבועות? הנה כל המתכונים שאתם צריכים