1 לבצק אגוזי לוז: מעבדים במעבד מזון, קמח, אגוזי לוז טחונים, סוכר ומלח. מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק. מוסיפים כף-שתיים של חלב או מים קרים ומעבדים לבצק אחיד. מעבירים לקירור לשעה.
2 מחממים תנור ל-160 מעלות. מרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בגודל הרצוי, ואופים כ-10 דקות לצבע זהוב-שחום. מצננים.
3 קרם מסקרפונה: מקציפים קלות במערבל חשמלי מסקרפונה, אבקת סוכר ותמצית וניל לקרם רך. מוסיפים שמנת מתוקה ומקציפים לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק.
4 לטראפלס בייליס: בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, אספרסו מלח. יוצקים על קערה ובה שני סוגי השוקולד, מניחים לדקה להינמס ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים חמאה רכה וליקר בייליס ומערבבים לתערובת חלקה. מעבירים לקירור להתייצבות מלאה, עוטפים כל אגוז לוז בתערובת טראפלס ומעצבים לצורת חרוט.
5 מצמידים טראפלס למרכז כל עוגייה, ומזלפים מעל קרם מסקרפונה לקבלת צורת קרמבו. מביאים להקפאה קצרה להתייצבות.
6 לציפוי: בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, אספרסו מלח. יוצקים על קערה ובה השוקולד הלבן, מניחים לדקה להינמס ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים ל-40 מעלות. טובלים את ראשו של כל קרמבו בציפוי, ומפזרים מעל מעט ברס טחון.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים