1 מוס ריבת חלב: מערבבים בקערית ג'לטין ו-50 מ"ל מכמות המים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. טורפים בקערה חלמונים. במקביל מביאים לרתיחה בסיר קטן חלב ומשחת וניל. יוצקים מחצית מהחלב החם לחלמונים תוך טריפה רצופה להשוואת טמפרטורות. משיבים את התערובת כולה לסיר, ומוסיפים לבשל עד שהתערובת מסמיכה ומצפה כף, לקבלת קרם אנגלז. ממיסים ג'לטין ומערבבים פנימה, מוסיפים גם ריבת חלב ומערבבים לתערובת חלקה. מסננים ומצננים.
2 בסיר קטן מבשלים סוכר עם גלוקוזה ויתרת 20 מ"ל כמות המים עד לסירופ סוכר שמגיע ל-118 מעלות. כמה דקות לפני שטמפרטורת הסירופ מגיעה ליעדה, מקציפים חלבונים במערבל חשמלי לגבעות רכות. יוצקים את הסירופ פנימה ומקציפים כמה דקות למרנג יציב. ממיסים ג'לטין ומערבבים. מוסיפים את המרנג לקרם האנגלז ומקפלים. לסיום מקציפים בקערת מערבל שמנת מתוקה לקצפת רכה, ומקפלים לתוך הקרם. מעבירים לשקית זילוף.
3 בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על גבי השוקולד הקצוץ, מניחים לדקה להינמס ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים ריבת חלק ומערבבים לקרם חלק. מצננים.
4 מזלפים לתבנית שקעים בגודל הרצוי מוס ריבת חלב עד מחצית מגובה השקע, יוצקים מעט מהגנאש, וממלאים במוס ריבת חלב. מעבירים להקפאה להתייצבות.
5 לבצק אלפחורס: במערבל חשמלי עם וו גיטרה מקרימים חמאה ואבקת סוכר כמה דקות לקרם רך. מוסיפים חלמונים ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד. מוסיפים קורנפלור, קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד ורך. מעבירים להקפאה לשעה לפחות.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים בצק לעלה בעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים בגודל הרצוי. מפוררים את יתרת הבצק ומפזרים בתבנית נפרדת לקבלת קראמבל. אופים 7-12 דקות להזהבה. מצננים. מחלצים את כדורי המוס מהתבנית ומגלגלים בקראמבל. מניחים כל כדור מוס על ביס כל עוגייה, ומעטרים בעלה זהב.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים