1 השטרויזל: מרככים את החמאה מעט במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את יתר החומרים וממשיכים לערבל עד שנוצרים פירורים גסים. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים בה את פירורי הבצק. אופים בתנור מחומם מראש ל-160-150 מעלות במשך 12-15 דקות עד שהפירורים מזהיבים ומתייבשים. שומרים בקירור בכלי אטום ומשתמשים לפי הצורך בקינוחים ומעל גלידה. השטרויזל נשמר היטב כשלושה שבועות.
2 קרם יוגורט: מביאים לרתיחה בסיר את הפרג הטחון עם חצי כוס מהשמנת המתוקה, מצננים היטב. מקציפים יחד במיקסר עם וו הקצפה את היוגורט, יתרת השמנת המתוקה, הסוכר ומקל הווניל עד שמתקבל קרם יציב. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק ומניחים במקרר עד להרכבת הקינוחים.
3 אוכמניות בקרמל: ממיסים סוכר במחבת רחבה ויוצרים קרמל. מוסיפים אוכמניות (אם אין, אפשר להחליף בפטל) ומיץ לימון ומבשלים יחד על להבה בינונית כמה דקות, עד שהאוכמניות מגירות נוזלים ו"נמסות" לתוך הקרמל. מצננים.
4 הרכבת המנה: מזלפים קרם יוגורט בתחתית צנצנת שקופה בנפח של 400 מ"ל, עד למחצית הגובה. מעל הקרם מניחים 3 כפות של אוכמניות בקרמל. מעל האוכמניות מפזרים שטרויזל, פקאן טרי ומקל קינמון לקישוט.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.