תבשיל בשר עם פסטה תבשיל בשר עם פסטה
חומרים:
½ ק"ג בשר טחון
3 כפות שמן זית
קמצוץ רוזמרין טרי קצוץ
2 כף רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות בפומפייה
1 חבילה פסטה ספגטי
מלח ים
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מביאים סיר מים גדול לרתיחה ומבשלים את הפסטה.
2. במקביל מבשלים את הבשר בסיר עם מעט מים, רוזמרין ומלח במשך 8 דקות.
3. מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים כ-7 דקות.
4. כשהפסטה מוכנה מצרפים אותה למחבת ומקפיצים כדי לחבר בין הרוטב לפסטה.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: תבשיל בשר עם פסטה
המבורגר 2 ways המבורגר 2 ways
חומרים:
½ ק"ג צוואר טחון
½ ק"ג שפונדרה טחון
לחמניות
קטשופ
עגבניות
חסה
טחינה
תפוחי אדמה לבנים
שמן זית
אופן ההכנה:
1.להכנת צ'יפס בתנור: מרתיחים סיר מים. קולפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות וחולטים. מייבשים, מסדרים בתבנית, מתבלים בשמן זית ומלח ואופים בתנור עד שמזהיב.
2. מערבבים ולשים בשר ויוצרים קציצות.
3. להכנת המבורגר עם ירקות קלויים: פורסים בצל, עגבניות וצולים על הפלנצ'ה.
4. צולים על הפלנצ'ה את קציצות ההמבורגרים למידה הרצויה.
5. מכינים טחינה עם מעט מיץ לימון ומלח.
6. חוצים לחמניה, מניחים המבורגר, מסדרים ירקות צלויים ומעט טחינה.
7. להכנת בורגר קלאסי: צולים המבורגר בפלנצ'ה למידה הרצויה.
8. חוצים לחמנייה, מניחים המבורגר, מורחים קטשופ ומסדרים על הקציצה, פרוסת עגבנייה וחסה.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: המבורגר 2 ways
עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות
חומרים:
225 גרם חמאה
180 גרם סוכר
180 גרם סוכר חום כהה
2 ביצים
400 גרם קמח
5 גרם סוגה לשתייה
7 גרם מלח
520 גרם שוקולד צ'יפס 1/3 חלב, 1/3 מריר, 1/3 לבן
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החמאה והסוכרים במיקסר עם וו גיטרה.
2. מוסיפים את הביצים אחת אחת.
3. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הסודה לשתיה והמלח. מעבירים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבבים לזמן קצר ביותר.
4. מערבבים פנימה גם את שבבי השוקולד.
5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
6. יוצרים כדורים ומשטחים אותם על נייר אפייה בתבנית.
7. אופים כ-15-20 דקות.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות
קרפים במילוי תותים בקרם שמנת חמוצה קרפים במילוי תותים בקרם שמנת חמוצה
חומרים:
1 כוס חלב
50 גרם חמאה מומסת
100 גרם קמח
40 גרם סוכר
1 ביצה
1 חלמון
קמצוץ מלח
1 חבילה תותים
1 שמנת חמוצה
1 שקית אבקת סוכר
שמן קנולה
אופן ההכנה:
1. מערבבים חלב, ביצה, חלמון וחמאה מומסת.
2. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח.
3. יוצקים את הנוזלים לקערת הקמח, מערבבים היטב ומסננים.
4. מחממים מחבת ומשמנים קלות. יוצקים מתערובת הקרפ ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב בהיר משני הצדדים.
5. להכנת המילוי: פורסים את התותים, מערבבים עם שמנת חמוצה ומעט סוכר.
6. מניחים קרפ אחד על משטח עבודה, מסדרים מילוי בתחתית ומגלגלים. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.
מבשלים ביחד, יום שישי, 18:30