לקינדר יש אינספור מוצרים, ואת חלקם הגדול אי אפשר למצוא בארץ לצערנו. מה שכן, במסגרת אדיבות הייבוא המקביל, נוחתים כאן לפרקים שלל חטיפי קינדר שונים, שבהמשך - כתוצאה מביקוש והיכרות, כמו שיוצרים לפעמים גם אייטמים כאלה - ייתכן ויגיעו הנה באופן מוסדר. כך יצא שבמהלך החודש ניסינו 3 חטיפי קינדר שטרם זללנו והוזמנו מאתר טעימים אונליין (אחד מהם, כך נרמז לנו, יגיע בקרוב לכל רשתות השיווק בארץ).

ואלה החטיפים המדוברים: קינדר קורנטי - סוג של קרואסון מבית קינדר, קינדר קינדריני - עוגייה חמודה שנראית קצת כמו ביצת קינדר שבעיניים שלה יש קרם; ושוקו בונז קריספי - ביצי ופל קטנות במילוי קרם חלב וקרם קקאו ובציפוי של שבבי ופל פריך. 

מבחן הטעימה

נתחיל דווקא מהחטיף הכי פחות מוצלח מבין ה-3, וזה שהופתענו ללמוד שהוא שם דבר דווקא בפתיחת הבוקר האיטלקית - הקורנטי. לאיטלקים אולי יש הרבה טעם אבל גם מסורת, ומשום מה, בשלל בתים בארץ המגף נהוג לפתוח את הבוקר עם קפה טוב, ולצידו המאפה התעשייתי המשמים שהוא הקורנטי של קינדר.

נודה שבעינינו אין הרבה סיכוי שמוצר כמו מאפה יהיה איכותי או טעים במיוחד בגרסה כה תעשייתית, גם אם הוא של קינדר. ואכן - כך היה גם במבחן התוצאה. למעשה זה אולי מאפה בצורת קרואסון אבל מדובר בלחמנייה יותר מהכל, ואחת עגומה למדיי. הקורנטי מגיע במילוי שוקולד דליל ולא מרשים, ואחרי ביס אחד כבר אין יותר מדי חשק להמשיך ולאכול את הדבר הזה. בעידן של היום, שבו יש מאפייה טובה כמעט בכל עיר בארץ יש יותר מדי אלטרנטיבות טובות יותר שרצוי לנצל.

הקינדריני מאידך הוא כבר מוצר שמרגישים גם בטעם ולא רק במיתוג את הקשר לקינדר. הוא גם חמוד להחריד בצורה שעושה חשק לזלול: מדובר בעוגייה שמשלבת בין ביסקוויט חלב וביסקוויט קקאו, עם מעט קרם חלב וקרם קקאו. כעוגייה, היא פריכה לאללה, ומאוד כיף לאכול אותה ליד כוס תה או קפה. אמנם יש מוצרים אחרים ויותר מלהיבים של קינדר כמו קינדר קארדס או האפי היפו, אבל הקינדריני הם תוספת חביבה ומהנה מאוד למזווה, בז'אנר העוגיות היבשות.

ונסיים במוצר שכבש אותנו בצורה מוחלטת והיה ללא ספק הטוב מבין ה-3: שוקו בונז קריספי. בראש ובראשונה הגודל של ה"סוכרייה" הזאת הוא לא פחות ממדויק. אפשר להעלים חבילה בקלות יתרה, או לעצור אחרי ביס אחד קטן - ההחלטה שלכם, ובהצלחה עם לחדול מהזלילה. הנראות קצת מאיימת ולא מזמינה, אבל הליבה בהחלט מפצה על הרושם הראשוני. היא עתירת קרם, עם חלוקה פנימית יפה בין קרם חלב וקרם קקאו, והמעטפת - ופל פריך בסגנון קינדר קארדס או האפי היפו ומעליו ציפוי פריך נוסף שמעניק אקסטרה קראנץ'. התוצאה היא ממתק לא פחות מנהדר, שאומנם פונה לילדים במקור, אבל לגמרי מתאים גם למבוגרים. טעים וממכר, מהחטיפים המצוינים של קינדר שנתקלנו בהם.