לפני שנרגיז כאן אי אילו זללנים שהתמכרו עוד בקיץ לארטיק המדובר של אוראו, נקדים ונאמר שאכן כבר עכשיו המוצר זמין בלא מעט חנויות מובחרות, ואף כיכב לא פעם בקבוצת הפייסבוק שלנו "מי כבר טעם" בתור יציאה מוצלחת. ולמרות זאת, כעת מגיע השלגון בייבוא גלידות נסטלה, מה שאומר שיהיה הרבה יותר קל להשיג אותו ברשתות השיווק, ובהמשך הוא אף צפוי להגיע במאגדת משפחתית.
בפעם האחרונה שעלה לכאן מוצר דומה, קסטת אוראו, נותרנו מעט אדישים, אבל השלגון של אוראו הוא כבר משהו אחר לחלוטין. לפני שאנחנו משתפכים, תנו לנו רגע לבאס את קהל הטבעונים, שנאחז בעוגיות האוראו בתור אחד המאנצ'ים והנשנושים הכי מפורסמים של בני העדה: השלגון חלבי. כן, בניגוד לשלגון טורטית הטבעוני, עליו סיפרנו לכם רק לא מזמן, השלגון הזה לא זכה להמשיך את דרכן של העוגיות הטבעוניות האהובות, אבל לכו תדעו מה מתכננים לנו שם בעתיד.
אם כך, השלגון של אוראו מפתיע לטובה בתחום חשוב ביותר: הציפוי. בניגוד לשלגוני מגנום, שוקובו ושלגוני האגן דאז המעולים, לא תשמעו כאן שום קראנץ'. הציפוי הוא ההפך המוחלט ממה שאתם מצפים ממנו להיות: לא רק שהוא לא מתפצח בפה, הוא בעל מרקם פירורי וכמעט אבקתי! נשמע מוזר? ממש לא, זאת הרי בדיוק המהות של פירורי אוראו. אז נכון, זה מוזר כי זה הדבר האחרון שמדמיינים כשנותנים ביס בארטיק מהסוג הזה, אבל זה טעים לאללה.
גם הגלידה עצמה טעימה מאוד, קצת מזכירה גלידת פיצוץ של מקדונלד'ס עם פירורי אוראו, וטעם העוגיות מורגש יותר מאשר בגרסת הקסטה שכבר זכינו להכיר. בקיצור, ברןך הבא שלגון חמוד, מה עם אחיך שמגיע עם חתיכות פופקורן? כי נשמח לקבל גם ממנו.