השף אבירם דותן, הבעלים של מסעדת "לוצ'נה" ומסעדת "ג'וי" בירושלים, החל את דרכו בענף בגיל צעיר מאוד, כשהיה מתלווה לאביו השף-קונדיטור לעבודה. סיור קולינרי באיטליה הוא שהביא להתמקצעותו דווקא במטבח האיטלקי. בגיל 18 זכה דותן במדליית ארד בתחרות שפים צעירים בקנדה, ומאז הוא פעיל בענף. העדפתו המיידית היא לדגים, אבל בבית הוא אוכל בעיקר סנדוויצ'ים. החומרים שתמיד יימצאו אצלו במזווה הם שמן זית, פלפל שחור גרוס, מלח ים, חומץ בלסמי וגרגירי חומוס.