1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מכינים את העוגות: מערבבים את הקמח עם קקאו, סוכר, סוכר וניל, שוקולד צ'יפס ומלח בקערה.
3 מקציפים את הביצים עם השמנת המתוקה לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבלים רק עד שהתערובת אחידה.
4 מחלקים בין שלוש תבניות משומנות ואופים כ-35 דקות עד שהעוגות מתייצבות. מצננים לגמרי.
5 מכינים קרם וניל: מקציפים את אבקת הפודינג עם שמנת וחלב במשך 3 דקות לקבלת מרקם קרמי ואוורירי. מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר עד להרכבת העוגה.
6 מכינים קרם שוקולד: מקציפים את אבקת הפודינג עם שמנת וחלב במשך 3 דקות לקבלת מרקם קרמי ואוורירי. מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר עד להרכבת העוגה.
7 מכינים גנאש שוקולד: ממיסים את השוקולד עם השמנת ומערבבים למרקם אחיד.
8 מרכיבים את העוגה: מניחים את העוגה הראשונה על צלחת ההגשה כשהיא הפוכה (כך שהחלק העליון שלה יהיה עכשיו חלק וישר כמו פלס). מזלפים תלוליות של קרם שוקולד ווניל. מניחים עוגה שנייה (שוב, כשהיא הפוכה) ומזלפים תלוליות. מניחים עוגה שלישית (הפוכה), מזלפים תלוליות, מפזרים ביניהן גנאש ומניחים לו לזלוג על פני השכבות. שומרים במקרר עד להגשה.
9 לפני ההגשה מקשטים בעוד מהקישוטים, אם רוצים, ומוזגים עוד גנאש שוקולד להגברת אפקט הרושם.