טרייפל לימון ודובדבניםקינוח קערה כיפי, קיצי וצבעוני, שמכינים בקלי קלות: ג'לי לימון, מלית דובדבנים, פירות יער טריים וגם פודינג, קצפת וקוביות עוגת וניל - השלם הזה שווה הרבה יותר מסך חלקיו. לא מאמינים? תפסו כף ותבדקו מקרוב
צילום: פטי גאטו, mako אוכל
|
המצרכים :
לפודינג:
לקצפת:
לשכבת הפירות:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מכינים את עוגת הווניל לפי ההוראות שעל האריזה. מעבירים לתבנית ואופים. מצננים את העוגה לטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות בגודל כ-2 ס"מ. 2 מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל האריזה. יוצקים לתבנית ומעבירים למקרר להתייצבות. 3 מכינים את הפודינג: מערבבים את פודינג הווניל עם החלב. 4 מכינים את הקצפת: מקציפים את הפודינג הלבן במיוחד עם השמנת לקצפת יציבה. 5 מרכיבים את המנה: מניחים בתחתית קערת הטרייפל את קוביות העוגה. יוצקים מעל מלית דובדבנים. מפזרים מעל שכבה של ג'לי. יוצקים מעל שכבת פודינג וניל. מפזרים מעל פירות טריים. מזלפים מעל קצפת. מעטרים בפרוסות לימון ובנענע. 6 מעבירים למקרר לכשעתיים להתייצבות. מגישים ביום ההכנה. >> לכל מתכוני החג** אפשר להכין בגרסה חלבית או פרווה |