1 במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח לחם, מלח, שמרים, מים (600 מל') ושמן זית. מפעילים במהירות בינונית כ-6 דקות.
2 מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה וממשיכים בלישה כ-3 דקות נוספות, מוסיפים את המים הנותרים בהדרגה לתוך קערת המיקסר.
3 מוציאים את הבצק מתוך קערת המיקסר וקורצים ממנו כ-10 כדורים במשקל 150 גרם לערך לכדור.
4 מניחים את הכדורים על גבי נייר אפייה מרוח במעט שמן זית. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
5 קוצצים את העגבניות המיובשות לקוביות קטנות ומערבבים בקערה עם אורגנו ושמן זית.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות.
7 מרדדים כל כדור בצק לעובי 3 מ"מ, מורחים מן המלית עגבניות ואורגנו במרכז כך שמרבית הבצק מכוסה, מגלגלים לרולדה דקה בעובי אחיד.
8 מברישים בביצה טרופה, מפזרים מעל גבינת אמנטל וחורצים 4-5 חתכים אלכסוניים.
9 מתפיחים כחצי שעה ואופים כ-12 דקות עד להזהבה.
>> שבועות זה מימונס, מתכונים נוספים לחג