פיסל אמנטל, עגבניות מיובשות ואורגנוהוא נראה כמו בגט, אבל חברים - זהו פיסל, ותאמינו לנו, מדובר בהרבה יותר מסתם בגט: עם מילוי נפלא של עגבניות שרי, עגבניות מיובשות ואורגנו, ואמנטל מפנקת מלמעלה - זה המאפה לפתוח איתו את היום. בכל יום![]()
צילום: יחסי ציבור, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח לחם, מלח, שמרים, מים (600 מל') ושמן זית. מפעילים במהירות בינונית כ-6 דקות. 2 מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה וממשיכים בלישה כ-3 דקות נוספות, מוסיפים את המים הנותרים בהדרגה לתוך קערת המיקסר. 3 מוציאים את הבצק מתוך קערת המיקסר וקורצים ממנו כ-10 כדורים במשקל 150 גרם לערך לכדור. 4 מניחים את הכדורים על גבי נייר אפייה מרוח במעט שמן זית. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה. 5 קוצצים את העגבניות המיובשות לקוביות קטנות ומערבבים בקערה עם אורגנו ושמן זית. 6 מחממים תנור ל-180 מעלות. 7 מרדדים כל כדור בצק לעובי 3 מ"מ, מורחים מן המלית עגבניות ואורגנו במרכז כך שמרבית הבצק מכוסה, מגלגלים לרולדה דקה בעובי אחיד. 8 מברישים בביצה טרופה, מפזרים מעל גבינת אמנטל וחורצים 4-5 חתכים אלכסוניים. 9 מתפיחים כחצי שעה ואופים כ-12 דקות עד להזהבה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|