1 מערבבים במיקסר עם וו לישה קמח שמרים, סוכר, פודינג וניל, קליפת תפוז מגוררת ומלח. מוסיפים ביצים, תמצית וניל, ברנדי או רום וחלב חמים בהדרגה ולשים לבצק אחיד.
2 מוסיפים חמאה רכה ולשים 8-10 דקות נוספות עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
3 משמנים קערה גדולה בתרסיס שמן קנולה, מניחים בה את הבצק, מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
4 המלית: מכינים קרם פטיסייר, או מקציפים במערבל חשמלי את חומרי המלית לקבלת קרם יציב. מעבירים לקירור להתייצבות עד לשימוש.
5 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מחלקים ל-20 חתיכות שוות ומעצבים לכדורים הדוקים.
6 משמנים 2 תבניות אפייה בתרסיס שמן קנולה, מסדרים את הסופגניות במרווחים, מרססים שוב בתרסיס שמן ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
7 מחממים בסיר בינוני שמן לטיגון עמוק, עד שקיסם שנטבל בשמן יוצר בועות קטנות סביבו. מטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.
8 מעבירים את הסופגנית לספיגה קצרצרה בנייר סופג, ובעודן חמימות מגלגלים אותן בסוכר לציפוי. מצננים.
9 מקפלים מעט את קרם הפטיסייר לריכוך, ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן. יוצרים בראשה של כל סופגנייה נקב בעזרת סכין.
10 ממלאים את הסופגנייה בקרם וניל, ומקשטים בכוכב של קרם מעל.