1 מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הבצק. כשהעיסה מתאחדת מעבירים למשטח מעט מקומח ולשים כ-3-4 דקות, עד שמתקבל כדור בצק. אם הבצק דביק מדי מוסיפים קצת קמח.
2 מחזירים את הבצק לקערה ונותנים לו לנוח 10 דקות.
3 בינתיים מחממים את התנור ל-250 מעלות.
משולש | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
>> לבלוג של קרן אגם
4 מרדדים את הבצק לעיגול גדול על נייר אפייה מקומח היטב. מעבירים את הבצק עם נייר האפייה לתבנית תנור גדולה.
5 מורחים על הבצק רוטב עגבניות ומפזרים אורגנו, גבינת מוצרלה ומלח.
6 מכניסים לתנור החם ואופים 10-12 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינה מבעבעת.
7 מקשטים בעלי בזיליקום, חותכים למשולשים וזוללים.