עוגיות עבאדי ביתיותעוגיות מלוחות מהסוג הממכר ביותר. כמה ממכר? על כל שתי עוגיות שתצליחו להעביר לצנצנת, כנראה שלפחות אחת תיכנס לכם לפה
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :לכ-40 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מכניסים את המרכיבים לקערה לפי הסדר ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד ומעט שומני. 3 מקמחים מעט את משטח העבודה ומגלגלים את הבצק לצורת נקניק. 4 תולשים חתיכות מנקניק הבצק ויוצרים עוגיות עגולות. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5 אופים את העוגיות 30 דקות, עד להזהבה. בתבנית | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako אחת מקרוב | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako** אפשר לשדרג את הבצק בתערובת זעתר ו/או פלפל צ'ילי יבש גרוס. ** אפשרות נוספת לשדרוג: ממרח פסטו וגבינה בולגרית. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |