פוקצ'ה מעולה של איל שני
1. מכינים את הבצק: מערבבים את השמרים והמים בקערת המיקסר. מוסיפים את הקמחים, שמן הזית והמלח ולשים 7-5 דקות עד לקבלת בצק רך וחלק.
2 מעבירים את הבצק לקערה מקומחת, זורים עליו מעט קמח, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
3 מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ויוצרים מכל חלק כדור. מרדדים כל כדור למלבן מאורך ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן במעט שמן זית. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כחצי שעה.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 יוצרים גומות בבצק בעזרת האצבעות, מפזרים מלח, פלפל ותוספות לפי הטעם ואופים 12-15 דקות, עד שהפוקצ'ות מזהיבות.