מיקי שמו מכין לחם בסגנון פוקאצ'המתכון של מיקי שמו![]()
צילום: דן פרץ, תנובה
|
המצרכים (3 מנות):
תוספות לבחירה:
אופן ההכנה:1. מכינים את הבצק: מערבבים את השמרים והמים בקערת המיקסר. מוסיפים את הקמחים, שמן הזית והמלח ולשים 7-5 דקות עד לקבלת בצק רך וחלק. 2 מעבירים את הבצק לקערה מקומחת, זורים עליו מעט קמח, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה. 3 מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ויוצרים מכל חלק כדור. מרדדים כל כדור למלבן מאורך ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן במעט שמן זית. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כחצי שעה. 4 מחממים תנור ל-200 מעלות. 5 יוצרים גומות בבצק בעזרת האצבעות, מפזרים מלח, פלפל ותוספות לפי הטעם ואופים 12-15 דקות, עד שהפוקצ'ות מזהיבות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|