המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק חד"פ:
למלית הקקאו:
לסירופ סוכר:
אופן ההכנה:1 מעבירים לקערת המיקסר את כל חומרי הבצק מלבד המלח. לשים כ-5 דקות, מוסיפים את המלח ולשים 5 דקות נוספות לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. 2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים עד הכפלת הנפח, כשעתיים בטמפרטורת החדר או לילה במקרר. 3 מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים ל-2. 4 מרדדים את החלק הראשון למלבן דק, מורחים מחצית מהמלית ומגלגלים לרולדה. חוצים באמצע וקולעים לצורת בורג. 5 מעבירים את הבצק הקלוע לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, וחוזרים על הפעולות עם הבצק השני. 6 מתפיחים בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח. 7 מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי. 8 אופים את העוגות כ-30 דקות או עד הזהבה מלאה. 9 בינתיים מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בקלחת קטנה את המים והסוכר. 10 מברישים את העוגות מיד בצאתן מהתנור בסירופ סוכר בנדיבות. 11 מניחים לעוגות להצטנן ומחלצים מהתבנית. שלמה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-4 ימים. ** את המלית המוצעת אפשר להחליף בכל ממרח שוקולד טבעוני. |