1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מערבבים בקערה את הקמח עם אבקת האפייה והמלח. 3. במטחנת תבלינים או מטחנת קפה טוחנים את הפשתן לאבקה דקה. לא ניתן להשתמש בפשתן טחון מראש. 4. מעבירים את הפשתן הטחון לקערה, מוסיפים את המים ומערבבים במהירות כדקה, עד שנוצרת עיסה דביקה. 5. מוסיפים את השמן, המייפל/הדבש והסוכר ומערבבים. 6. מרסקים את הבננות במזלג ומוסיפים לקערה של הרכיבים הרטובים. מוסיפים גם את חלב הסויה. 7. מעבירים את הבלילה שהתקבלה לקערת הקמח, ומערבבים עד שנוצרת עיסה אחידה. מוסיפים את אגוזי המלך או השוקולד. 8. מעבירים לתבנית מוארכת ומשומנת ואופים 15-20 דקות. 9. מצננים ומגישים.