1 מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2 בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים שוקולד מריר, חמאה וסוכר חום.
3 מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים (אחת בכל פעם). ממשיכים לערבב.
4 מוסיפים את המייפל ותמצית הווניל ומערבבים.
5 מוסיפים מלח וקמח, ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת אחידה.
6 מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים שוב.
7 מעבירים לתבנית, מיישרים את פני העוגה ואופים כ-20-25 דקות.
8 מוציאים מהתנור, מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת קקאו ומגישים (מרקם העוגה יוצא פאדג'י ורטוב. הקפידו לא לייבש אותה בתנור).
* העוגה נשמרת במקרר כארבעה ימים.
* אפשר לוותר על אבקת הקקאו ולקשט באבקת סוכר.
>> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד גינס