המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב שתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות. 2 טורפים את הביצים ושני סוגי הסוכר בקערה כדקה לקבלת נפח. 3 מוסיפים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והשמנת החמוצה ומערבבים היטב. 4 מוסיפים שתי כפות מריבת החלב ומערבבים שוב. 5 מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת בין שתי התבניות. 6 מפזרים בכל תבנית, על הבלילה, עוד שתי כפות ריבת חלב ומערבבים מעט בתנועת שיש. 7 אופים 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים. 8 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר וזוללים. * העוגה נשמרת במקרר שלושה-ארבעה ימים כשהיא מכוסה היטב. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה >> בשבוע שעבר הכנו עוגת תפוזים עם שוקולד צ'יפס
|