עוגת בננה שוקולד צ'יפסאם מישהו מכיר שילוב יותר ממכר מבננות ושוקולד, שירים את ידו. מכיוון שאנחנו לא רואים אם הרמתם יד או לא, אנחנו מניחים שאתם כבר בדרך למטבח כדי לדאוג לעצמכם ליופי של עוגה לסופ"ש
צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה. 2 טורפים עם מטרפה בקערה גדולה את הביצים והסוכר למשך דקה. 3 מוסיפים את סירופ המייפל והשמן וממשיכים לטרוף כמה דקות נוספות. 4 מוסיפים את הבננות ומערבבים היטב. 5 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון וסוכר הווניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. 7 מעבירים את הבלילה לתבניות ומכניסים לתנור ל-35-40 דקות או עד שקיסם שהוחדר למרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו והבית התמלא בריח של בננות וקינמון. 8 מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת במקרר כשלושה עד ארבעה ימים כשהיא עטופה היטב. הכינו את חוש הריח | צילום: קרן אגם, mako אוכללבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |