עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס כשרה לפסחגם כשרה לפסח וגם פרווה? כן כן! הפעם החלטנו ממש להתחשב בכם וברצון הזה למשהו מתוק מיד אחרי כל ארוחה במהלך החג. עם העוגה הזאת תוכלו ליהנות מכל העולמות ולהרגיש ממש טוב עם עצמכם
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :(תבנית אינגליש קייק):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2 מקציפים ידנית בקערה ביצים וסוכר כ-3-4 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה. 3 מוסיפים את אבקת השקדים, הקוקוס, אבקת האפייה והקורנפלור, ומערבבים. 4 מוסיפים שמן ומערבבים שוב. 5 לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב. 6 מעבירים לתבנית ואופים כ-35-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים מעט, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |